Skip to content

Trajna šminka

Cena tretmana

  • Uklučena je jedna kontrolna sesija sa korekcijom u prvih 60 dana
  • Dopuna u prvoj godini je 50% od pune cene
  • Popust za korekcije tudjih radova u prvoj godini je 30%

Microblading - Japansko iscrtavanje obrva

je popularna tehnika trajne šminke koja omogućava stvaranje gustih i prirodnih obrva. Koristeći finu, ručno vođenu tehniku, stručnjaci pažljivo iscrtavaju pojedinačne dlačice, mimikrirajući prirodni rast obrva.
15.000 din

Puder obrve

su tehnika trajne šminke koja daje obrvama bogatiji i puniji izgled, podsećajući na efekat blago nanesene senke za oči.
12.000 din

Trajna Šminka Usana

Trajna šminka usana je savršeno rešenje za one sa asimetričnim usnama ili za one koji su umorni od stalnog nanošenja ruža za usne i žele trajnije rešenje, ili žele da prikriju bore.
15.000 din

Trajna Šminka Usana – kontura

Za razliku od trajne šminke celih usana, koja obuhvata kompletnu boju usana i pruža im postojan izgled nalik ružu za usne, trajna šminka kontura usana fokusira se na definisanje ivica usana.
12.000 din

Trajna šminka kapaka – ajlajner gore i dole

Trajna šminka kapaka je kozmetička procedura koja pomaže da istaknete svoje oči i postignete željeni izgled. Sami birate oblik, izgled i boju ajlajnera, a nakon tretmana dobijate nov i fleksibilan izgled.
15.000 din

Trajna šminka kapaka – ajlajner gore

Ova kozmetička procedura vam omogućava da postignete savršen izgled ajlajnera koji traje godinama, bez potrebe za svakodnevnom aplikacijom.
12.000 din

Oblikovanje tela

Cena tretmana

  • Za rezeravaciju dva i vise tretmana popust je 20%

Tesla sculpt

Tretman je neinvazivan i bezbolan, a jedna sesija traje oko 30 minuta tokom koje se postiže čak 20,000 supramaksimalnih mišićnih kontrakcija, što je ekvivalentno otprilike 20,000 trbušnjaka.
3.000 din