Specijalna ponuda za Foto-modele svih tretmana trajne šminke

U Bella Line pružamo svakom klijentu priliku da zasija u punom sjaju!

Pozivamo sve koji žele da rade bilo koji tretman trajne šminke da iskoristite našu specijalnu ponudu i postanu foto-model našeg salona uz ekskluzivni popust od 50% na tretman trajne šminke.

Ova ponuda je otvorena za sve, bez izuzetka, jer nam je važno da svako ima priliku da uživa u našim uslugama..

 

Iskoristite priliku za besplatne konsultacije i saznajte više o našim uslugama.

Kontaktirajte nas danas i otkrijte sve mogućnosti koje nudimo.

 

Zašto odabrati trajnu šminku?

Trajna šminka nudi dugotrajne rezultate koji pojednostavljuju vašu dnevnu rutinu uljepšavanja. Bilo da želite da vaše obrve izgledaju savršeno oblikovane svaki dan, ili želite punije i precizno definisane usne, naši stručnjaci koriste najnovije tehnike da ostvare prirodne i privlačne rezultate. Ovaj tretman je savršen za sve koji žele da uštede vreme i trud svakodnevno uložen u šminkanje.

Kako učestvovati?

Da biste iskoristili ovu ponudu, prilikom online rezervacije tretmana jednostavno čekirajte opciju “Fotomodel” ili nas kontaktirajte putem: telefona, SMS-a, e-pošte ili mesindžera. Ovo je vaš trenutak da zablistate i postanete deo naše vizuelne priče koja inspiriše i oduševljava.

Pogledajte šta naši klijenti kažu

Mnogi zadovoljni klijenti potvrđuju uspešnost naših tretmana

OVO NIJE SLUČAJNOST

Šta tačno uključuje fotografisanje?

Vaše fotografije će prikazivati samo tretirano područje – bilo da su to usne, obrve ili ajlajner. Obećavamo da će fotografisanje biti diskretno, profesionalno i da će se fokusirati da istakne vaš novi, prelep izgled. Slike pre i posle tretmana biće korišćene za promociju naših usluga na društvenim mrežama, našoj web stranici i u promotivnim materijalima.

Zašto se pridružiti?

Osim što ćete uživati u popustu, vaša transformacija može inspirisati druge da se odluče za sličan korak i pokažu svoju unikatnu lepotu. Fotografije će biti upotrebljene isključivo u promotivne svrhe i neće biti deljene sa trećim stranama bez vaše izričite saglasnosti.

Dodatne pogodnosti:

Svi koji se odluče za učešće u ovoj kampanji dobiće personalizovane savete od naših stručnjaka i priliku za učešće u budućim promocijama i događajima.

Ne propustite priliku da postanete lice našeg salona! Ova ponuda vam omogućava da zasijate, uštedite i delite svoju priču bez ikakvih ograničenja, čime se otvara prostor za svakoga ko želi da pokaže svoju lepotu i inspiriše. Budite hrabri, budite lepi, budite inspiracija!

Za više informacija i rezervaciju termina, kontaktirajte putem: telefona, SMS-a, e-pošte ili mesindžera ili posetite naš salon.

Sa nestrpljenjem očekujemo da vas ugostimo i zajedno kreiramo nešto divno.