Tesla Sculpt: Pretvorite Masne Naslage u Mišićnu Snagu

Transformišite Svoje Telo Bez Hirurgije i Nelagodnosti

Tesla Sculpt je nehirurški tretman koji pomaže u sagorevanju masti i izgradnji mišića. Ova metoda omogućava toniranje stomaka, ruku, nogu i zadnjice. Pored toga, ima CE sertifikat. Slično kao Emslim, Emfitness i Emsculpt, Tesla Sculpt koristi HI-EMT tehnologiju (High-Intensity Electromagnetic Trainer).

U oblasti plastične hirurgije postoji veliki broj dostupnih tretmana za različite delove tela, posebno kada je reč o tretmanima za smanjenje masti i oblikovanje tela. Međutim, ulazak u operacionu salu može izazvati osećaj nesigurnosti i straha. Taj strah možete zaboraviti sa Tesla Sculpt tretmanom.

Ove tretmane koriste holivudske zvezde kao što je Kim Kardashian, Drew Barrymore i drugi, u cilju uklanjanja masnih naslaga oko mišića, kao i za naglašavanje, jačanje i izgradnju mišića. To je bezbolan i nehirurški način da definišete trbušne mišiće, podignete zadnjicu i sagorete masti.

Sadržaj

Šta je Tesla Sculpt?

Slično kao Emslim, Emfitness i Emsculpt, Tesla Sculpt je uređaj koji koristi HI-FEM tehnologiju (High-Intensity Focused Electromagnetic) za toniranje tela i eliminaciju telesne masti. Uređaj koristi elektromagnetnu energiju koja izaziva reakcije mišića slične onima koje se dešavaju tokom vežbanja. Međutim, za razliku od običnog vežbanja, Tesla Sculpt izaziva kontrakcije mišića u znatno većem obimu. Tretman dovodi do supramaksimalnih kontrakcija mišića, što znači da izaziva gotovo 20.000 kontrakcija mišića za 30 minuta, što je ekvivalentno izvođenju oko 20.000 trbušnjaka. Koja opcija vam zvuči bolje?

Kada su mišići izloženi ovako jakim supramaksimalnim kontrakcijama, oni se prilagođavaju odgovarajući intenzivnom rekonstrukcijom unutrašnjih mišića. Ovo vodi ka željenom rezultatu – sagorevanju masti i izgradnji mišića. Posle ovog revolucionarnog otkrića, nikada nije bilo lakše postići oblikovano telo koje ste oduvek želeli.

Kako se Tesla Sculpt razlikuje od drugih procedura za uklanjanje masti?

Velika razlika između Tesla Sculpt-a i drugih procedura za uklanjanje masti je u njegovoj revolucionarnoj tehnologiji koja kombinuje sagorevanje masnoća i izgradnju mišića.

Dok druge metode često uključuju hirurške intervencije ili se fokusiraju isključivo na smanjenje masnih naslaga, Tesla Sculpt koristi visokointenzivne elektromagnetne impulse da izazove intenzivne mišićne kontrakcije.

Ove kontrakcije nisu samo površinske – one prodiru duboko u mišićno tkivo, dovodeći do supramaksimalnih kontrakcija. Ova kombinacija sagorevanja masti i izgradnje mišića čini Tesla Sculpt jedinstvenim na tržištu. Kalorije iz sagorelih masnih naslaga se direktno koriste za jačanje mišića, što pomaže u oblikovanju tela i postizanju željenih rezultata brže nego ikada pre.

Za mnoge koji traže oblikovano telo, Tesla Sculpt je bio pravo otkriće, omogućavajući im da postignu svoje ciljeve na način koji je ranije bio nezamisliv.

Koliko traje tretman?

Za optimalne rezultate, preporučuje se da pacijenti imaju šest 30-minutnih tretmana u periodu od tri nedelje, svaka dva do tri dana. Nakon 6-8 nedelja, preporučuje se dodatna dva tretmana.

Kome je tretman namenjen?

Tesla Sculpt tretman je pogodan za sve osobe koje žele poboljšati svoj fizički izgled i unaprediti tonus mišića, bez obzira na početno stanje tela. Ovaj tretman je idealan za one koji žele definisati trbušne mišiće, podići i zategnuti gluteus, oblikovati ruke i noge, kao i poboljšati ukupni tonus tela. Tesla Sculpt kombinuje sagorevanje masti i izgradnju mišića, što znači da može biti koristan i za osobe sa viškom telesne masti koje žele smanjiti masne naslage i povećati mišićnu masu.

Tesla Sculpt tretman stimuliše mišiće korišćenjem visokointenzivnih elektromagnetnih impulsa, omogućavajući postizanje supramaksimalnih kontrakcija koje su znatno intenzivnije od onih koje se postižu običnim vežbanjem. Ovo rezultira većom definicijom mišića, poboljšanjem tonusa i zategnutošću kože. Tretman podstiče regeneraciju kolagena u mišićnom tkivu, što dodatno doprinosi boljem izgledu i jačanju tela​.

Kao što je holivudska zvezda Drew Barrymore podelila u Allure podcast, ona sama se okrenula ovom tretmanu otprilike šest meseci nakon porođaja kako bi ojačala trbušne mišiće i tonirala svoje telo. Drew Barrymore je govorila o svojim ličnim iskustvima i koristima ovog tretmana, ističući kako je pomogao u vraćanju snage njenim mišićima koji su oslabljeni nakon porođaja.

EMMS tretman Tesla Sculptinga može pomoći u smanjenju dijastaze mišića stomaka koja se često javlja posle porođaja. Ovaj tretman koristi elektromagnetne talase za stimulaciju mišića, što može doprineti njihovom jačanju i zatezanju. Iako ne može potpuno rešiti dijastazu, može značajno poboljšati stanje tako što će ojačati mišiće trbušnog zida, smanjiti razmak između mišića i poboljšati ukupni izgled i funkcionalnost tog područja.

Uređaj je takođe bio od velike pomoći sportistima i pacijentima koji su se uz pomoć Tesla Sculpt-a oporavili nakon sportskih povreda. Uređaj je brz način za oporavak i jačanje mišića oslabljenih zbog povrede.

Tesla Sculpt tretman je bezbolan, ne zahteva vreme za oporavak, i može se koristiti na više mišićnih grupa istovremeno, uključujući abdomen, zadnjicu, ruke, noge…

Kontraindikacije i ograničenja

Osobe sa metalnim ili elektronskim implantatima, kao i pacijenti sa istorijom komplikovanih mišićnih problema, nisu pogodni za tretmane poput Tesla Sculpt, Emslim, Emsculpt ili Emfitness. Metalni implantati mogu ometati rad tehnologije visokointenzivnog elektromagnetnog treniranja mišića (HI-EMT), koja koristi visokofrekventne elektromagnetne impulse (HI-FEM) za stimulaciju mišića. Ovo ne znači da su ovi tretmani nesigurni, već, kao i kod drugih elektronskih uređaja i sigurne bolničke opreme poput MRI-a, pacijenti sa metalnim implantatima ne smeju biti u blizini ovih uređaja kako ne bi došlo do poremećaja magnetskog polja.

Koje rezultate možete očekivati nakon tretmana?

Većina pacijenata može osetiti čvrstoću u mišićima pre nego što vide stvarne rezultate. Rezultati se mogu videti između druge i četvrte nedelje od prvog tretmana i mogu se poboljšavati tokom perioda od 6 meseci.

Kliničke studije su sprovedene koristeći ustanovljene metode evaluacije, uključujući MRI, CT, ultrazvuk i histologiju. Rezultati su pokazali smanjenje masti od približno 19%, rast mišića od 16%, smanjenje obima struka za 4,4 cm i 96% pacijenata je bilo zadovoljno rezultatima nakon tretmana.

Koliko dugo traju rezultati?

Koliko dugo rezultati traju nakon završenog tretmana zavisi od pacijentovog načina života. Ako pacijent vodi aktivan život sa redovnim vežbanjem i zdravom ishranom, rezultati mogu trajati duže bez potrebe za dodatnim tretmanima.

S druge strane, pacijenti koji nemaju aktivan način života moraće da se vraćaju u kliniku na dodatne tretmane kako bi održali rezultate.

Razlog zbog kojeg aktivan način života može održati mišiće je taj što se mišići prirodno i redovno treniraju i toniraju. Ako se mišići ne treniraju redovno, mišićna masa će se prirodno smanjivati. Takođe, masnoće će se polako vraćati i formirati sloj masti preko mišića kao posledica nezdrave ishrane. To znači da, ako želite da rezultati traju duže, morate vežbati mišiće pomoću Tesla Sculpt-a. Međutim, ti poseti nisu tako česti kao u početnom tretmanu. U zavisnosti od načina života i željenog izgleda tela pacijenta, poseti mogu varirati od jednom godišnje do jednom mesečno.

Koje su potencijalne nuspojave Tesla Sculpt-a?

Jedna od nuspojava može biti osećaj blage bolnosti u tretiranom području nakon tretmana. U veoma retkim slučajevima, pacijenti su osećali jak umor, kao da su završili naporan trening. Ovo je retko jer Tesla Sculpt uklanja nakupljanje mlečne kiseline u mišićima. Mlečna kiselina je supstanca koju telo proizvodi tokom vežbanja, što dovodi do bolova u mišićima. Uklanjanjem mlečne kiseline pacijent ne bi trebalo da oseća umor ili bol u mišićima nakon običnog 30-minutnog tretmana. Dakle, nakon 30-minutnog tretmana pacijent može odmah nastaviti sa svojim svakodnevnim aktivnostima.

Preobrazite Svoje Telo sa Tesla Sculpt-om

Tesla Sculpt nije samo tretman – to je vaša prilika da preobrazite svoje telo i postignete ciljeve o kojima ste oduvek sanjali. Bezbolno, bezbedno i efikasno, Tesla Sculpt vam omogućava da sagorevate masne naslage i izgradite mišiće na način koji se ranije činio nemogućim.

Zamislite kako se osećate kada postignete savršeno oblikovano telo koje odiše snagom i zdravljem. Tesla Sculpt vam može pomoći da ostvarite tu viziju, bilo da želite definisane trbušne mišiće, podignutu zadnjicu ili jače ruke. Ovaj tretman je idealan za sve koji žele da izgledaju i osećaju se najbolje moguće, bilo da ste novopečena mama, sportista u oporavku ili neko ko želi da unapredi svoj fizički izgled.

Pridružite se brojnim zadovoljnim klijentima koji su već iskusili nevjerovatne rezultate sa Tesla Sculpt-om. Sada je pravo vreme da investirate u svoje telo i svoje zdravlje. Uz Tesla Sculpt, vaš put ka telu iz snova nikada nije bio lakši. Ne čekajte više – rezervišite svoj tretman danas i započnite svoju transformaciju!