Trajna Šminka Kapaka – Tajna Trajne Lepote

Otkrij Kako Jednostavno i Dugotrajno Možeš Ulepšati Svoj Pogled

Kada prvi put upoznaš nekoga, kažu da oči ostavljaju najjači utisak. Ako voliš šminku i želiš da istakneš svoje oči, trajna šminka kapaka može biti savršen izbor za tebe. Možda provodiš čitavo jutro pokušavajući da postigneš savršen izgled šminke, a da pritom ne ostaneš vremena za išta drugo. Sa trajnom šminkom možeš uštedeti vreme svakog jutra, koje ti je potrebno da stigneš na vreme na posao ili u školu, ili da se malo duže odmoriš. Zamisli koliko novca možeš uštedeti ako ne moraš stalno da kupuješ šminku. Dakle, ako ti je dosadilo da svako jutro trošiš novac i vreme na šminkanje, rešenje je tetovaža kapaka.

Sadržaj

 

Šta je Trajna Šminka Kapaka?

Trajna šminka kapaka pomaže da istakneš svoje oči i da ti pruži privlačan izgled. Oblik, izgled i boju tetovaže određuješ ti, a nakon tretmana odlaziš sa osveženim i modernim izgledom. Možeš uštedeti mnogo vremena i novca, jer tvoji makeup proizvodi neće biti potrebni godinama.

Kako izgleda proces tretmana?

Prvo moraš odlučiti koju boju i oblik tetovaže želiš. Nakon toga sledi anestezija. Željeni oblik i liniju stručnjak precizno crta, bilo da je reč o debljoj ili tanjoj liniji, sa krilima ili jednostavnom. Trajna šminka kapaka se radi mašinski, kako bi se postigao najprecizniji rezultat.

Proces nakon tretmana

Trajna šminka kapaka potpuno zaceljuje za otprilike 10 dana. Tokom perioda oporavka trebalo bi izbegavati korišćenje kontaktnih sočiva. Ne farbaj trepavice u prva 2 dana nakon tretmana. Može doći do oticanja oko očiju, ali to obično nestaje u roku od 1-5 dana. Izbegavaj trljanje i direktno izlaganje suncu tokom perioda oporavka. Tetovaža kapaka obično traje između 3 i 5 godina.

Rizici

Kao i kod svake kozmetičke tetovaže, postoje rizici, poput toga da možda nećeš biti zadovoljan krajnjim rezultatom. Zato je važno da detaljno razgovaraš sa stručnjakom o svojim željama pre tretmana.

Da li je opasno?

Trajna šminka kapaka nije opasna. Šansa da igla dođe previše blizu oka je izuzetno mala. Boje koje se koriste su sigurne i sterilizovane, tako da nema razloga za brigu.